ARTVİN / BORÇKA - Düzköy İlkokulu

Nis

1-A sınıfı öğrencilerinin trafik levhalarını öğreniyorum drama etkinlik videolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Nis

OKULUMUZDA KÜTÜPHANE KURULUMU İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI.

Nis

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerinin Yeni Ders: Bitkilerin Evreni adlı e Twinning projesi kapsamında yapmış oldukları Topraksız Çimlendirme etknliğinin yapım aşamaları..

OKULUMUZUN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN  HAZIRLADIKLAR PANOLAR

Mrt

JANDARMA PERSONELİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ,ÖĞRENCİLERİMİZE DERGİ DAĞITIMINDA BULUNDU.

Mrt

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL BİLGİLER DERSİNDE KENDİ İCATLARIMIZI YAPALIM KONUSUNDA TASARLADIKLARI ROBOT ETKİNLİĞİ

Mrt

Öğrencilerimizin Covid-19 ile mücadele kurallarını eğlenerek öğrenmeleri amacıyla hazırlanan "Maske, Hijyen, Mesafe, Virüse Yok Müsaade" isimli eğitici animasyon filmi

Mrt

OKULUMUZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NIN BELİRLEDİĞİ KRİTERLERLER DOĞRULTUSUNDA BÜTÜN HİJYEN KURALLARINI YERİNE GETİRİP BU BELGEYİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Mrt

ANASINIFI ÖĞRETMENİMİZ ,ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE  YEŞİLAY HAFTASI TEMALI ÇALIŞMALAR YAPMIŞTIR.BU GÜZEL ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak duygu ve düşüncelerle bir kez daha dile getirdik. Velilerimizin de katıldığı törende  Büyük Önderimizi  Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları programla özlemle andık.