ARTVİN / BORÇKA - Düzköy İlkokulu

Güven "korku, çekinme ve kuşku duymadan inanma ve bağlanma duygusuna" denir.

Sadakat ise, içinde tek olma, biricik olma, özel olma değer yargılarını içeren güven duygusunun daha da güçlü halidir.

Toplumumuzda son derece önemli olan bu iki kavramla ilgili panoyu hazırlayan 3-4/A sınıf öğretmeni CANAN AVCI ve öğrencilerinin hazırladığı panodan görseller...Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz 2/A Sınıfı öğrencisi Aslınur Merttürk'ün "23 Nisan Günü" adlı şiir dinletisinden görüntüler…

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz 3-4/A sınıfı öğrencilerinin oynadığı karpuz yeme yarışmasından görüntüler…

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz 1-2/A sınıfı öğrencilerinin oynadığı sandalye kapmaca oyunundan görüntüler…

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz anasınıfı öğrencilerinin oynadığı mandal oyunundan görüntüler…

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz 3-4/A sınıfı öğretmeni Canan AVCI'nın öğrencileri ile hazırladığı "Vals" gösterisinden görüntüler… Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz 3-4/A sınıfı öğretmeni Canan AVCI'nın öğrencileri ile hazırladığı "Bangır Bangır" adlı dans gösterisinden görüntüler… Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz 1-2/A sınıfı öğretmeni Huri MAGUNACI’nın öğrencileri ile hazırladığı "Hayat Bayram Olsa" adlı gösteriden görüntüler… Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz 1-2/A sınıfı öğretmeni Huri MAGUNACI’nın öğrencileri ile hazırladığı "Arkadaşım Eşek" adlı gösteriden görüntüler… Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz anasınıfı öğretmeni Zeynep Bigem AKMAN’ın öğrencileri ile hazırladığı "Fasa Fiso" adlı gösteriden görüntüler… Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız törenimizden okulumuz anasınıfı öğretmeni Zeynep Bigem AKMAN’ın öğrencileri ile hazırladığı "Tebessüm" adlı gösteriden görüntüler… Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 3-4/A öğrencilerimiz "Bilmecelerle Bu Nedir?" etkinliği ve "Kelime Türetme Oyunu" etkinliğini yaptı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Okul Müdürümüz Sayın Atilla TEKİN, Sınıf Öğretmenimiz Canan AVCI ve 3/A sınıfı öğrencilerimiz Kaymakamımız Sayın Hakan CONTARLI'yı makamında ziyaret ettiler. Kaymakamımız Sayın Hakan CONTARLI ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize teşekkürlerini ileterek hediyelerini takdim etti. Bu nazik davetlerinden ötürü Kaymakamımız Sayın Hakan CONTARLI'ya teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram BAKIR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerine devretti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram BAKIR temsili öğrencilere hediyeler verip, günün anısına fotoğraf çektirdi. Bu nazik davetlerinden ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram BAKIR'a teşekkür ederiz.

Nis

İlk olarak 1977 yılında kutlanmaya başlanan Turizm Haftası, Mart ayının ikinci haftasında planlanmıştı; ancak 1983 yılından itibaren belirlenen tarihte havaların soğuk olması ve turizm sezonunun açılışı nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı'nın görüşü de alınarak Nisan ayının 15 ile 22'si arasında kutlanmasına karar verilmiştir. Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanıtmak ve turizmi geliştirmek amacıyla kutlanmaktadır. Ülkemiz turizm açısından çok zengindir ve her yıl milyonlarca turist ülkemizi ziyaret etmektedir.  Türkiye'de UNESCO tarafından Dünya Mirası listesine alınan 21 miras alanı bulunmaktadır. Ülkemizin doğal güzelliklerini korumalı ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamalıyız.

Okulumuz matematik öğretmeni Hilal ÇELİK'in öğrencileri ile hazırladığı panodan görseller... Öğretmenimize emekleri için teşekkür ediyoruz.